2009-06-24 17:26:49• hírek • Szatmár.ro

Ismét kirabolták az RCS-RDS kasszáját

Fegyveres támadó ismét kirabolta a Golescu híd lábánál lévő RCS-RDS telefon-, internet-, és kábeltévé szolgáltató kasszáját, melyet márciusban ugyanilyen időpontban és módszerrel fosztott ki egy mai napig ismeretlen tettes.

A fegyveres támadó 17 óra előtt 10 perccel rontott be az RCS-RDS épületében, ahol egy fegyvernek látszó tárggyal megfenyegette a kasszában dolgozókat, akik félelmükben első felszólításra átadták a pénztárban levő 2800 lejt. A támadó pillanatok alatt elmenekült, a rendőrség nagy erőkkel kezdte meg a rabló felkutatását, a város több kivezető pontjánál kommandósok vizsgálják át a gépjárműveket.

Amint a rendőrség sajtóreferense a Szatmár.ro-nak elmondta, jelen pillanatban nem tudni, hogy ugyanaz a támadó fosztotta ki az RCS-RDS kasszáját mint márciusban, akinek hasonló módszerrel 5000 lejt sikerült zsákmányolnia.

A pénztárban három kasszásnő tartózkodott, közülük az egyik a márciusi rablásnál is jelen volt. Elmondása szerint a rabló bár maszkot viselt, fiatalabbnak tűnt, mint a múltkori elkövető. A rablás során a kasszában tartózkodó egyik hölgy meg is nyomta a pánikgombot, de a rendőrség nem tudott elég gyorsan a helyszínre érkezni, az elkövető gyalogosan a Crinul vendéglő irányába menekült.

Képgaléria:



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: