2012-10-28 10:15:56• hírek • Kocsis Zoltán

Ismét kamion okozott súlyos közlekedési balesetet

Alig három óra leforgása alatt két súlyos baleset is történt Szatmárnémetiben szombat reggel. Az egyiket egy gondatlan kerékpáros, a másikat pedig egy nem szatmári rendszámú kamion okozta - két nap alatt ez már a második ilyen eset.

Kronológiai sorrendben haladva az első baleset kevéssel hajnali hat óra után történt a Károlyi úton. Az 57 éves P. László kerékpárjával balra akart fordulni, ám előtte nem biztosította a manővert. Ennek következtében pontosan egy Audi típusú személygépkocsi elé fordult, amelyet a 27 éves Adrian G. vezetett szabályosan.

A baleset következtében a biciklis súlyos sérüléseket szenvedett, a Szatmár Megyei Kórházba szállították.

A második baleset valamivel több, mint két és fél órával később történt Szatmárnémeti másik szélén, a Hegyi (Lucian Blaga) úton. A 41 éves Nicolae T. Prahova megyei rendszámú Mercedes típusú teherautójával illegális előzésbe kezdett és összeütközött egy FIAT típusú személygépkocsival, amely balra akart lefordulni az útról.

A személygépkocsi vezetője, a 20 éves S. Melinda súlyos sérüléseket szenvedett, őt is kórházba kellett szállítani. A rendőrség mindkét baleset valamennyi érintettjét alkoholtesztnek vetette alá - áll a Szatmár Megyei Rendőrség közleményében.

Alig 24 órán belül ez volt a második olyan eset, hogy nem Szatmár megyei kamion okoz súlyos közlekedési balesetet. Péntek délelőtt Józsefháza és Apa között egy aradi Scania típusú teherautó sodródott a menetiránnyal ellentétes sávba, ahol frontálisan ütközött egy Volkswagen Passattal. A személygépkocsi utasa, egy 42 éves rendőr, a helyszínen életét vesztette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: