2009-01-24 16:49:01• hírek • www.ma.hu

Ismét játszik a sorozatban

Clooney visszatér egykori nagy sikerei helyszínére, azaz a világ egyik legismertebb, legnépszerűbb kórházi sorozatába, a Vészhelyzetbe, amit még 2000-ben otthagyott.

A sorozat készítői már régóta csábítgatták, de a mozivásznon sikert sikerre halmozó Clooney jól megvolt nélkülük, így köszönte szépen, és mindig nemet mondott. Egészen mostanáig.

Lassú víz partot mos, az ötletgazda John Wells és stábja végülis legyűrte a sztár ellenállását, aki a napokban rábólintott a tervre. Hamarosan tehát ismét Dr. Doug Ross bőrében tűnik majd fel a képernyőn, vélhetően több millió néző nagy örömére.

George Clooney esetében azonban mostanában nem csak a visszatérésétől hangos a sajtó, hanem legújabb hódítása miatt is faggatják. Ugyanis az a hír röppent fel, miszerint a sármőr az ifjú Paris Hiltonnal jár. Paris szemtanúk szerint szinte Clooney-val foglalkozott egész este egy luxusétteremben, amit állítólag a színész egyáltalán nem bánt. George és Miss Hilton között izzott a levegő a források szerint, s az sem zavarta őket a flörtölésben, hogy az asztalnál nemcsak Paris pasija, de Ridley Scott rendező és Tyler Perry humorista is velük ült. Nemcsak ezen az estén feledkezett azonban egymásba Paris és George. Az In Touch úgy tudja, hogy korábban meg egy bárban is látták őket együtt...vajon mi lesz ebből?

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: