2013-04-17 15:19:19• hírek • Póti Orsolya

Ismét húsvétváró ünnepség lesz a Züm Zümben

Május 2-án, az ortodox húsvét alkalmából ünnepséggel fogadja régi és új vendégeit a szatmárnémeti Züm Züm Játszóház. Az érdeklődő gyerekek a rendezvény keretében számos kreatív tevékenységben vehetnek részt.

A szatmárnémeti Züm Züm Játszóház az ortodox húsvét alkalmából is Húsvétvárót szervez, melynek keretében a gyerekek a magukkal vitt főtt tojásokat ízlésük szerint díszíthetik a játszóház animátorainak irányításával.

A tojásfestés, tojáshímezés mellett húsvéti díszek és képeslapok készítése zajlik majd a játszóházban, és sok más érdekességgel is megismerkedhetnek a gyerkőcök. Természetesen egy-egy kreatív munka elkészítése közben a kis vendégek igényben vehetik a játszóház minden más szolgáltatását: játszhatnak a sok-sok játékkal, ugrálhatnak a trambulinon, vagy élvezhetik a csúszkálás örömeit.

A két órás rendezvény május 2-án, csütörtök délután 17.30 órától veszi kezdetét. A belépő ára 20 lej, a testvérek pedig kedvezményben részesülnek.

A helyek száma korlátozott, ezért a szervezők kérik az érdeklődő szülőket, foglaljanak időben helyet a 0745-986-896, illetve a 0756-283-641-es telefonszámokon.

Züm Züm Játszóház a szatmárnémeti Grand Mall II. emeletén található.
Nyitva tartás: 10.00 - 20.30

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: