2013-07-26 14:28:21• hírek • Kocsis Zoltán

Ismét hallatott magáról a Tantas-klán, egy kaszinó berendezése bánta

Ismét hallatott magáról a Tantas-klán Szatmárnémetiben! Mivel sokat veszített, részegen szétverte a kaszinó berendezését apuci kisfia csütörtök hajnalban.

Csütörtök délután 17.23-kor futott be szerkesztőségünkbe a Szatmár Megyei Rendőrség közleménye, mely szerint hajnali 02.30 körül a 112-es egységes segélyhívó telefonszámon randalírozó fiatalemberről kaptak bejelentést. A helyszínre érkezve megállapították, hogy a Szabadság-tér Korzó néven illetett részén található kaszinóban az avasfelsőfalui T. Beniamin alkohol hatása alatt 3000 lejnyi kárt okozott. Összetörte többek között két rulettasztal védőüvegét, az egyik monitor képernyőjét valamint a bejárati ajtó bal oldalát. Mindezt azért, mert sok pénzt veszített!

Mindez önmagában is elítélendő, ám más megvilágításba helyezi a dolgokat, hogy az a bizonyos T. Beniamin nem más, mint Beniamin Tantas. Igen, ismét egy Tantas....

A Pannóniát tönkretevő és a városi strandba új életet lehelő Vasile Tantas fiának nem ez az első botránya. Két évvel ezelőtt Konstancán okozott súlyos közlekedési balesetet: nem akart megállni a rendőr jelzésénél, az őt üldöző motorosrendőr pedig súlyos balesetet szenvedett, miközben próbálta megállítani őt. Beniamint lopott luxusautókkal való kereskedelemmel is megvádolták már, az évek során pedig több per is folyt ellene testi sértés vádjával.

A Tantas-klán más tagja is hallatott már magáról az elmúlt években. Darius néhány évvel ezelőtt halálos kimenetelű balesetet okozott részegen vezetve gépkocsiját, ráadásul felfüggesztett jogosítvánnyal. A harmadik testvér, Samuel viszont rövid ideig alprefektus volt Szatmár megyében, valamint a megyei PDL szervezetének alelnöke. Ő néhány nappal ezelőtt azért került be ismét a hírekbe, mert hátat fordított a PDL-nek és beiratkozott az éppen hatalmon lévő PNL-ébe.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: