2012-05-13 16:26:14• hírek • Szatmár.ro

Mesterhármast lőtt Zsiga, nyert az Olimpia

Jól játszott a szatmári csapat, a sok helyzetből három gól is született.

Zsiga Ervin volt a szombati Szatmárnémeti Olimpia - Régei Avantul meccs hőse, ugyanis a találkozó mindhárom találata az ő nevéhez fűződik - persze nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a csapat többi tagja is jól teljesített a megnyert találkozón. Az összecsapás a szokásos ismerkedéssel kezdődött, s ahogyan azt megszokhattuk, a szatmáriak jöttek előbb lendületbe és kezdték támadni az ellenfél kapuját. Az első gólra azonban a 43. percig kellett várniuk a drukkereknek: Zsiga egy szép szabadrúgásgóllal törte meg a jeget és szerezte meg a vezetést a sárga-kékeknek.

A második félidőben folytatódtak a szatmári rohamok és tízpercenként esett is egy-egy gól. A 43 percben szerzett első találat után Zsiga az 53. és a 63. percben is eredményes volt. Mindkét találat jó csapatjáték eredménye volt, a harmadik gólnál azonban a kapufa is besegített kicsit - onnan pattant a hálóba a labda.

A régeni csapat edzője, Enyedi András a vesztett meccset kicsit arra is foghatja, hogy tartalékosan érkezett Szatmárnémetibe, több alapemberét is pihentette, elmondása szerint a következő fordulóban kipihent emberekkel akar pályára lépni és megszerezni a három pontot.

Csík Tibor, az Olimpia vezetőedzője a Szatmár.ro kérdésére elmondta: elégedett a csapat teljesítményével, a győzelemmel, amivel gyakorlatilag bebiztosította magának a sárga-kék alakulat az ezüstérmet. A Brassói Corona egyébként ebben a fordulóban már pénteken megszerezte a három pontot  - 4-0 arányban győzedelmeskedett.

A szatmári fiúk kedden a zalatnai csapat vendégeként lépnek pályára. Csík Tibor győzelmet remél, bár tudja: valószínűleg nem lesz könnyű nyerni, ugyanis a házigazdák mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék a kiesést.

Szatmárnémeti Olimpia - Régeni Avantul

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: