2008-05-20 17:25:30• hírek • István Löchli

Ismét gyermeknap

 A MADISZ idén is megszervezi a gyermeknapi ünnepséget.

Igen színes és változatos programokkal várja a MADISZ a gyerekeket, a családokat és a fiatalokat a XIX. alkalommal megrendezendő gyermeknapra, melyet idén is a Kossuth kertbe szerveznek meg.

Amint azt Kánya László, a MADISZ elnöke elmondta, idén is megpróbálták minél színesebbé tenni a programot, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. A gyermeknap vasárnap reggel 10.30-tól felvonulással kezdődik, amikor a menetelő gyerekeket fúvós zenekar fogja kísérni. Ezt követően kezdődnek meg a programok a Kossuth kertben, ahol különleges rendezvényekkel várják a kicsiket: lesz pónilovaglás, a Galopp lovasegyesület jóvoltából lovasbemutató, kutyasimogató, kutya ügyességi verseny és kutya rajzolás- és festés, az Elit kutyakiképző iskola szervezésében. Ezek mellett sakk, origami, gyermekíjászat, sóstészta gyurmázás, aszfaltrajz, forgókészítés, nemezelés várja majd a résztvevőket és Sipos Zsuzsa óvónéni jóvoltából, természetes anyagokból babákat lehet készíteni. A kicsiknek meglepetéssel is szolgálnak, ugyanis minden gyereket lekváros palacsintával ajándékoznak meg.

A Kossuth kertben felállított színpadon is változatos előadások lesznek. Fel fog lépni a 13-as óvoda gyermek-néptánc csoportja, a kökényesdi Rozmaring gyermek-néptáncegyüttes, a Harag György Társulat színművészei, akik a Minden egér szereti a sajtot című színdarab dalait fogják előadni. Sor kerül majd a kolozsvári Sétáló Bábszínház bábelőadására és a nyíregyházi Igricek néptánc-együttes előadására is . 

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: