2018-11-30 07:42:07• hírek • Szatmár.ro

Ismét gyakorlatoztak a szatmári tűzoltók, most a reptér volt a célpont

Fő a lakosság biztonsága! Ezért is gyakorlatoznak rendszeresen az egyenruhások, hogy minden eshetőségre felkészülten reagálhassanak. Ők a mi biztonságunk zálogai.

A csütörtöki gyakorlat kerettörténete a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtéren zajlott, ahol egy technikai probléma lépett fel, valamint találtak egy gazdátlan, gyanús táskát. Ekkor értesítették a tűzoltóságot és a mentősöket is.

 

A katasztrófavédelmisek azonnal akcióba lendültek, amint 11 óra magasságában beérkezett a segélykérő hívás. A Katasztrófavédelmi Felügyelőség riasztója megszólalt és vörös kód lépett érvénybe. A repülőtér felé vette útját 20 tűzoltó egy ilyen esetekre felszerelt gépjárművel, két oltó autóval, egy különleges egészségügyi célokra felszerelt speciális járművel és két rohammentővel.

 

A tűzoltóság tökéletesen ellátta a feladatát, evakuálták a veszélyben levő embereket, elsősegélyben részesítették őket és beszállították a kórházba. A gyakorlat sikeresen ért így véget. A szatmárnémetiek biztonságban érezhetik magukat, ha a repülős közlekedési formát választják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: