2011-06-02 16:38:09• hírek • Szatmar.ro

Ismét frissült a Németi állománya

Aki elhivatott horgász, de még nem próbálta ki a Csengersima melletti tókomplexum Németi nevű tavát, mondván, úgyis biztosan túlhalászták már, az nagyon téved! A napokban ugyanis ismét frissült néhány mázsányival az állomány, újabb telepítésre került ugyanis sor.

A Felső Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság által adminisztrált természetvédelmi területen található Németi tó ismét teljes „hallétszámban" várja a horgászokat, mivel a hét elején pótolták az elmúlt hetekben kifogott halakat. A tóba megközelítőleg három mázsányi ponty került, amiket a szomszédos Szatmár, Csenger és Sima tavakból költöztettek át.

Akiben sikerült felkelteni az érdeklődést egy tartalmas hétvégi horgászás iránt, az bővebb információkat Szatmárnémetiben a Darai út 10 szám alatti, valamint a Hegyi út (Lucian Blaga) CU 22 szám alatti horgászüzletekben, vagy Varga Józsefnél a 0744 852 247-es telefonszámon, illetve Csengersimán Osváth Ferencnél, a Fekete István Környezetvédelmi és Horgász Egyesület elnökénél a szerezhet.


I
Ismét telepítettek a Németiben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: