2008-12-17 19:35:19• hírek • Szatmár.ro

Ismét fellépnek

Másodjára lépnek az Old Times Spirit színpadjára szatmári kezdő stand up-osok. Ezúttal az urbanizáció szolgáltatja a kibeszélendő témát.

Október végén láthattunk először stand up comedy-s kezdő humoristákat az Old Times színpadján, amikor a diákélet rendhagyó pillanataival, a diákság szépségeivel és furcsaságaival kapcsolatos történetek hangzottak el.

A szervezők már akkor tervbe vették, a stand up estek havi szintű rendszerességének bevezetését, s ennek köszönhetően csütörtök este 21 órakor immár másodjára lépnek színpadra a szárnyaikat bontogató helyi komédiamesterek. A témát ezúttal a város ihlette, amely széles körben szolgáltatja a történeteket. Szó lesz többek között buszos élményekről, parkolással kapcsolatos eseményekről, patikai sorban állásról, valamint kereszttűzbe kerül a nemrégiben lezajlott parlamenti választás is.

Az est az Urban Surviver Team rendezvényszervező csapat közreműködésével valósul meg, ahol ezúttal is 2SHAE szolgáltatja a Beat Box alapzenét. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: