2012-02-21 14:52:16• hírek • Szatmar.ro

Ismét elmarad a Sepsi elleni meccs, Ivan gyógyul

Ismételten elmarad a VSK női kosárlabdacsapat Sepsiszentgyörgy elleni, szerdára tervezett bajnokija: az eredetileg a 20. fordulóból elhalasztott meccset egy meg nem határozott, későbbi időpontban játsszák majd le a csapatok.

A székelyföldi gárda egyszer már bejelentette visszalépését az élvonalbeli bajnokságból, ám aztán mégis úgy döntött: befejezi a pontvadászatot. A rengeteg elmaradt meccs miatt kíméletlen iramban játsszák a mérkőzéseiket, kedden épp Temesváron szenvedtek 76-23 arányú vereséget.

Az újabb halasztás miatt a VSK legközelebb szombaton délelőtt (11.30) fogadja a Sportul Studentesc együttesét. Ezt követően szerdán Alexandrián, következő hétvégén pedig Temesváron léphetnek pályára.

Ezeken a bajnokikon már pályára léphet az utóbbi időben sérüléssel bajlódó Claudia Pop is. Monica Ivan keze szépen gyógyul és hazaérkezett a bukaresti vizsgálatokról Mészáros Anita is, akinek a nyáron operált térdét vették szemügyre.

A VSK jelen pillanatban az ötödik helyen áll a bajnokságban, némi szerencsével azonban a harmadik pozícióra is feljöhet az alapszakasz végéig. „Ha a hátralévő mérkőzéseinket megnyerjük, akkor elméletileg akár harmadik helyen is végezhetünk az alapszakaszban, de elég bonyolultan is alakulhatnak a dolgok" - vázolta a lehetőségeket Florin Muresan szakosztályvezető.

A fentebb említett három mérkőzés mellett a szatmáriak még itthon játszanak a Marosvásárhely, a Bukaresti Olimpia és a Craiova ellen, és idegenben szerepelnek Iasi-ban és Gyulafehérváron. Utóbbi találkozó lesz a legnehezebb, a Fehér megyei csapat ugyanis jelenleg vezeti a bajnokságot, igaz két meccsel többet játszott mint a második Targoviste.

Az alapszakasz után az élen végző csapat a nyolcadikkal, a második a hetedeikkel, a harmadik a hatodikkal, a negyedik pedig az ötödikkel mérkőzik a rájátszásban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: