2011-01-21 10:24:49• hírek • Szatmar.ro

Ismét ellenőriztek a szatmáriak

Összesen 43 alkalommal akcióztak a Szatmári Élelmiszer-biztonsági és Állategészségügyi Hatóság munkatársai az elmúlt héten.

Élelmiszer-lerakatokat, élelmiszerboltokat, iskolai- és napközis étkezőket, kiskereskedelmi egységeket, élelmiszerpiacokat, pékségeket vizsgáltak meg. Nem hagyták ki ugyanakkor a cukrászdákat, az élelmiszer-csomagoló vállalatokat, a hús- és tejfeldolgozó üzemeket, a csirkeneveldéket, az állatpatikákat és a lakossági gazdaságokat sem.

Ezúttal nem találtak semmilyen rendellenességet, így büntetést sem róttak ki, tudtuk meg Maurer Dorin Gheorghetól, a hatóság igazgatójától. Jelenleg az idei év ellenőrzéseinek tervét állítják össze, így kevesebb akciót hajtottak végre, mint egyébként szoktak, ennek befejeztével azonban több alkalmazott is terepezni fog, mondta az igazgató.

Az Unicarm vállalat által gyártott fémdarabokat tartalmazó szalámi ügyéről - amelyet Jászvásárban (Iasi) találtak -, hivatalos értesítést nem kaptak, tőlünk értesültek az ügyről.

Ennek függvényében mélyreható ellenőrzést sem végeztek, csupán a szokásos rutinellenőrzést, kivetnivalót azonban nem találtak, közölte portálunkkal a a vezető, aki ígéretet tett, utánanéz az esetnek.


Hamarosan több akcióra is lehet számítani a hivatal dolgozói részéről
Hamarosan több akcióra is lehet számítani a hivatal dolgozói részéről


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: