2008-12-20 18:33:49• hírek • www.ma.hu

Ismét egyedül van

Nővéréhez hasonlóan Gabi sem nagyon találja a helyét. Eddig úgy tudtuk, hogy dúl a szerelem az Antifittnesz Klub dobosával, de a minap kibökte, hogy szakított a sráccal.


Úgy tűnik, Gabi nem igazán találja azt a férfit, aki végre megszelídítené a vadóc lányt, hogy végre boldog szerelemben élhessen. A Megasztár második szériájában szereplő Gabi a verseny alatt Palcsó Tomival kezdett járni, de kapcsolatuk nem bírta tovább egy évnél.

Ekkor húzta elő a semmiből a titokzatos Lórit, akinek személyével kapcsolatban sokan fogadtak arra, hogy csak egy kamupasi, aki azért van, hogy Gabi megmutassa, bármikor lehet fiúja. Lóri pár hónap után el is tűnt! Ekkor lépett színre a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoli.
A férfi tagadta viszonyukat, de az énekesnő nem tett hallgatási fogadalmat, így sokat cikkeztek a párosról, hiszen a férfi az apja lehetett volna Gabinak. Miután ennek a románcnak is vége szakadt, Gabi egy időre magára maradt. A magányos időszakba robbant be az Anti Fittness Club dobosa, Feka.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: