2014-05-16 18:11:06• hírek • Szatmar.ro

Ismét egy gólos vereséget szenvedett a VSK

A szünetben még két góllal vezetett, végül mégis egy gólos vereséggel zárta a második osztályú férfi kézilabda-bajnokság idei szezonját a Szatmárnémeti VSK csapata Craiován. Érdekesség, hogy a fiúk az előző fordulóban is egy góllal maradtak alul, ám akkor hazai pályán a listavezető Nagyvárad ellen.

„A félidőben még két góllal vezettünk, utána pedig hárommal is, de a 43. percben a hazaiak átvették a vezetést 19-18-ra, és utána már nem tudtunk fordítani. Az egy ponthoz 5 másodperc hiányzott, a Craiova a lefújás előtt ennyivel dobta be a győztes gólt. Egy kis átok is ül rajtunk, hiszen ez már a harmadik meccsünk, melyet a végén veszítünk el", értékelt a pénteki meccs után Nicolae Istrate vezetőedző.

Mivel a VSK az elmúlt hétvégén és most is előrehozta egy héttel soron következő meccsét, a pénteki találkozóval véget ért a szezon a fiúk számára. A csapat egyelőre a tabella negyedik helyén áll, ám vélhetően vissza fog csúszni a hatodikra, mivel a közvetlenül mögötte álló Kolozsvárnak és Fogarasnak még egyaránt három meccse van.

22. forduló:
Craiovai Universitatea-Szatmárnémeti VSK 27-26 (11-13)
A szatmári gólszerzők:
Mureşan 7, Mateş 6, Morar 3, Ungar 3, Jurj 2, Ciaca 2, Pop R. 1, Pop A. 1, Tătăran 1.
Játszott még: Pogyină, Cioroiu, Santeiu.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: