2012-02-14 16:44:25• hírek • Szatmar.ro

Olimpia: egy győzelem, egy vereség Nagyszalontán

Kissé rendhagyó módon két barátságos mérkőzést is vívott kedden a Nagyszalontán edzőtáborozó Olimpia labdarúgó csapata. A sárga-kékek előbb könnyedén vertek egy alsóbb osztályú ellenfelet, majd szoros meccsen alulmaradtak a magasabb szinten szereplő együttessel szemben.

A harmadik osztály hatodik csoportjának második helyén álló Olimpia első ellenfele a Fugyivásárhely község Alkér falujában székelő Tricolorul gárdája volt. A negyedik osztályú együttes ellen Csík Tibor vezetőedző a Coman - Jakkel, Raţ, Batfalschi, Glodean, Câmpan, Micaş, Mureşan M., Socaciu, Dănilă, Ritli kezdő tizenegyet küldte pályára, majd lehetőséget kapott Görbe kapus valamint Tóth, Domuţa és Barbuloviciu is. A szatmáriak a szünetben már két góllal vezettek, a második félidőben ezt még meg tudták toldani eggyel. A gólokon Danila és Micas osztozkodtak: előbbi kettőt rúgott, utóbbi pedig büntetőből volt eredményes.

A nap második ellenfele a második osztályban szereplő Nagyváradi Luceafarul volt. Ekkor az Olmipia Şuta - Moş, Mureşan F., Pop M., Homorozan, Molnar, Villand, Hanus, Botos, Feier, Marinaş felállásban kezdett, majd beállt még Mureşan M. és Prodan valamint a kisebb könyöksérülést szenvedett Suta helyére Görbe. Ezen a találkozón a szatmáriak nem tudtak az ellenfél kapujába találni, így a bihariaknak elég volt egyetlen gól a győzelemhez.

„Noha a pályán volt egy kevés hó, de mindkét meccs ismét nagyon hasznos volt. A másodikon is könnyen nyerhettünk volna, de sok helyzetet kihagytak a fiúk" - összegzett Csík Tibor vezetőedző.

A figyelmes olvasónak és a keretet jól ismerőknek feltűnhetett Barbuloviciu neve. Ő az ősszel a második osztályban szereplő Ariesul Torda csapatában szerepelt. A klub azonban nagyon nehéz anyagi helyzetben van, könnyen elképzelhető, hogy emiatt már nem is folytathatja a bajnokságot. Barbuloviciura emlékezhetnek a szatmári szurkolók, hisz ő maga is szatmári és korábban játszott a Somesulban. Jelenleg próbajátékon van az Olimpiánál.

Az Oli szerdán a Belényessel, csütörtökön pedig a Borossebessel csap össze, ezt követően pedig hazatér.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: