2018-10-15 08:37:13• hírek • Bede Emőke

Ismét dobogóra állhattak a lázári karatékák

Zilahon rendezték meg az elmúlt a hétvégén a Dani San Kupát, melyen közel kétszáz karatéka mérte össze erejét. A versenyről természetesen nem hiányoztak a lázári és szatmári sportolók sem.

A Karate Világszövetség (WKF) és a shobu ippon rendszerben zajló meccsekre szerte az egész országból érkeztek versenyzők, köztük pedig ott volt a Samuraiul Karate SK négy versenyzője is, akik egyéniben és csapatban is indultak. A kemény munka pedig meghozta gyümölcsét, ugyanis a fiúk összesen 11 éremmel tértek haza Zilahról.
 

A verseny legeredményesebb karatékája Kónya Arnold volt (arany: wkf-kumite, junior; ezüst: shobu ippon kumite), de hasonlóan jól szerepeltek a többiek is, Pop Laura (arany: wkf-kata), Molnár Dániel (két ezüst: wkf-kumite junior; shobu ippon kumite, felnőttcsapat) és Mihali Matei is (ezüst: kumite-shobu ippon, felnőttcsapat; két bronzérem: shobu ippon-kumite, kadett; wkf-kumite, kadett).
 

„Egy jól megszervezett versenyen voltunk jelen, és a Samuraiul sportolói kiváló teljesítményt mutattak fel úgy a kata, mint a kumite próbákban. A verseny kumite próbája elég nehéz volt, mert a harcok elég keménynek bizonyultak, foggal-körömmel küzdöttünk annak érdekében, hogy minél többször álljunk fel a dobogóra” –mondta el az esemény után Magos Róbert.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: