2011-02-22 15:22:04• hírek • Szatmar.ro

Ismét büntették az álomboltokat

Nem úszták meg az év elejét az úgynevezett legális drogokat árusító boltokat tulajdonosai. A fogyasztóvédők ugyanis pénteken ellenőrizték úgy a nagykárolyi, mint a szatmárnémeti boltot, annak érdekében, hogy felmérjék, mennyire tettek eleget azon felszólításoknak, amelyeket a hivatal munkatársai a tavalyi ellenőrzéskor hagytak követeltek meg.

Az elmúlt évben vett minták laboratóriumi vizsgálatának eredménye a napokban érkezett meg a hivatalhoz, amelyből kitűnik, hogy a Special Kay nevű termék fluoromethcathinonet tartalmaz. Ez az anyag szerepel azon a listán, amely a Romániában tiltott szereket foglalja magába..

A boltokban észlelt hiányosságok és a laboratóriumi eredmény nyomán a hivatal munkatársai 22 000 lejre büntették a két bolt tulajdonosát, illetve elrendelte ezek bezárását, tudtuk meg Breban Vasilétől, a Szatmár Megyei Fogyasztóvédelmi Hatóság vezetőjétől.

Az üzletek tulajdonosa ügyvédje javaslatára megtagadta a büntetés aláírását és úgy döntött, a bíróságon fellebbez a döntés ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: