2015-01-26 12:19:49• hírek • Szatmár.ro

Ismét bérletszünetben látható az Én és a kisöcsém

Három teltházas bérletszünetes előadást követően, a komoly közönségsikerre való tekintettel február 6-án, pénteken, 19 órától ismét bérletszünetben tűzi műsorára a szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata az Eisemann-Szilágyi szerzőpáros Én és a kisöcsém című közismert operettjét a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében.

Az előadásra felnőtt nézők 20 lejért, diákok és nyugdíjasok 15 lejért válthatnak belépőket. A színház ez alkalommal is meghirdeti csoportos kedvezményét: mivel a zenés előadással a 2014-es naptári évet búcsúztattuk, minden 14 megvásárolt jegy után egyet ingyen kínálnak az érdeklődő csoportoknak.

A kedvezmény a legalább 14 fős csoportok mellett a 14-ik, 114-ik, 214-ik stb. egyéni jegyvásárlóra is vonatkozik. Utóbbiak szintén ingyen juthatnak hozzá egy-egy belépőhöz.

Jegyet váltani a színház Horea úti jegypénztárában lehet, minden hétköznap 10 és 17 óra között, vagy interneten a biletmaster.ro jegyértékesítő rendszeren keresztül. További információkért a 0261-712106 telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

A Szatmár.ro és a Harag György Színtársulat közös nyereményjátékán egy belépőt sorsolunk ki a február 6-án, pénteken 19 órai kezdettel tartandó Én és a kisöcsém című előadásra. Aki nyerni szeretne, annak csak annyit kell tennie, hogy megírja nekünk: melyik városba utaznak a darab szereplői. Az e-maileket a jatek@szatmar.ro címre várjuk február 4-én 10 óráig. A levélben tüntesd fel pontos neved és telefonszámodat, mert a nyerteseket telefonon fogjuk értesíteni!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: