2010-11-08 13:09:14• hírek • Póti Orsolya

Ismét bemjutatják a zenés színdarabot

A katolikus egyházhoz tartozó diákok újra bemutatják „Álmodj velem" című zenés színdarabjukat, amely Cserey Csaba ütőhangszeres irányításával született meg. Az előadást nagykárolyi zenekarok teszik még érdekesebbé.

Újra színpadon láthatjuk azokat az iskolás diákokat, akik július közepén egy sikeres zenés színdarabot mutattak be kedvenc gyülekezőhelyük, a Plébánia pincéjének felújítása érdekében. A fiatalok november 13-án, este 19 órától ismét előadják szerzeményüket, mely Cserey Csaba segítsége nélkül nem jöhetett volna létre.

A híres ütőhangszeres sokat segített a dalok összeállításában, valamint a szerepek betanításában. „A színdarab a fiatalokról, az ő életükről szól, többek között egy fiúról, aki nem leli helyét a városban, és végül rájön, hogy helye a barátai között, a Plébánia pincéjében van. A darab mindenkihez szól, legyen az fiatal, vagy idősebb..." - mondta el hírportálunknak Cserey.

A szombat esti előadás érdekessége, hogy a fiatalokon kívül nagykárolyi zenekarokkal telik meg a színpad. A rendezvény meghívottjai a Bangheads, a Fineline és a No Limits zenekarok. Az est folyamán fellép Nagy Anita, nagykárolyi énekesnő.

A rendezvénynek ezúttal is a "G.M. Zamfirescu" Kulturális Központ ad otthont. A belépés ingyenes.



Július közepén először adták elő a színdarabot


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: