2019-10-15 07:53:04• hírek • Blikk.hu

Ismét bajba került: megbüntették a Viszkist

Ambrus Attila a dunaszerdahelyi Csallóközi vásáron vett részt nemrégiben, ám éppen csak kipakolta a portékáit, máris megbüntették.

Ezúttal a szlovák vámhatóság munkatársa büntette meg adócsalás miatt, mivel nem adott számlát egyik terméke eladásakor.
 

„Rögtön az első nap sikerült beleszaladnom a késbe” – kezdte a Borsnak a Viszkis, majd folytatta. „Egy ember DVD-t vásárolt tőlem, én pedig – sajnos– nem adtam nyugtát. Aztán kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt”.
 

Egy ilyen vétségnek a legmagasabb bírsága körülbelül 3 ezer euróra tehető. Ám Ambrus egy kisebb büntetéssel megúszta az incidenst, a szlovák hatóság embere ugyanis 330 euróra büntette meg, bár az összeg lehetett volna nagyságrendekkel nagyobb is.
 

„Ostoba voltam, pedig mindig kínosan ügyelek ezekre a dolgokra, mert a múltam miatt rám külön figyelnek, de most a nagy kapkodásban mégis hibáztam. A standom közvetlenül a vásár bejáratánál, elég jó helyen volt, mivel az egyik helyi étteremtulajdonos beengedett ma­gához, a sors azonban mégis elvett tőlem 110 ez­ret, amivel így végül a szlo­vák államot támogattam. De úgy voltam vele, hogy le van sz*rva a bírság, hiszen én hibáztam” – mondta a történtekkel kapcsolatban Ambrus Attila, aki azt is elárulta a lapnak, hogy a bírságolás után később az ellenőr visszament, majd meghívta egy italra, mert felismerte, hogy ő a Viszkis.  


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: