2008-11-20 15:05:18• hírek • www.ma.hu

Ismét babát vár a műsorvezető

Nem normális az, aki az első gyerek után mégegyre vállalkozik - jelentette ki kisfia, Vilmos születése után Marsi Anikó - Most mégis második babáját várja.

Tele volt kételyekkel a Fókusz műsorvezetője, miután világra hozta első gyermekét - Nem számított akkora kínokra, amit átélt a kis Vilmos születésekor. Szemei is bevéreztek, de egyetlen jajszó nélkül hozta világra a fiát. Utána pedig sírógörcsöt kapott, mert arra gondolt, hogy fogja ezt a csöpp kis embert ő megvédeni. Marsi Anikó most mégis újra terhes. Párja, Palik László inkább kislányt szeretne, Anikó azt sem bánja, ha újra fiuk érkezik. Reményei szerint könnyebb dolga lesz a második babával - adta hírül a Terefere.

Marsi Anikó korábban babonából nem árulta el, hogy érkezik a kis Vilmos testvérkéje - Ám egyre több jel utalt arra, hogy ismét várandós. A Fókusz műsorvezetője és párja először a családdal osztotta meg az örömhírt, amikor pedig már túl volt a tizenkettedik héten, a kollégáknak is elárulta.

A szőke sztár 2009. június elejére várja a kisbabát - A házaspár fia és a kistestvér között három év lesz a korkülönbség. Marsi Anikó úgy érzi, hogy korábbi terhességéhez képest a mostani jobban megviseli, hiszen fia érkezése előtt nem igazán voltak rosszullétei. A szülés azonban annál jobban meggyötörte.

Anikó és kedvese, Palik László egyébként a televízióban ismerkedtek meg, amikor a sztár Az ország tesztjében Vágó Istvánnal vezette a műsort. A sportriporter és Dakaros autóversenyző az egyik meghívott vendég volt. Boldogságuk rövid időre megtorpant - úgy tűnt, nem ugyanazok az elképzeléseik a közös életről, ezért szakítottak. Ám nem sokáig bírták egymás nélkül, és még abban az évben oltár elé álltak...

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: