2011-10-27 08:51:58• hírek • www.blikk.hu

Ismét babát vár Liptai Claudia?

A TV2 folyosóin azt suttogják, hogy Liptai Claudia újra anyai örömök elé néz.

Hogy mi igaz a pletykákból, azt egyelőre nem tudni, de tény: egyre több helyről érkeznek olyan információk, hogy hamarosan ismét gratulálni lehet a műsorvezetőnőnek.

Bárkit kérdeztünk meg a TV2-nél, mindenki azt mondta, hogy szinte nyílt titokként kezelik, hamarosan kistestvért kap Gesztesi Károly és Claudia közös gyermeke, Panka.

- Itt mindenki arról beszél, hogy Claudia megint terhes. Ugyan elég régóta nem találkoztam vele, ennek ellenére örülök, hogy ismét rátalált a boldogság - mondta Claudia egyik munkatársa.

A vörös démon jelenlegi párját, Balogh Pétert a munkahelyén ismerte meg, és olyan viharos szerelem bontakozott ki közöttük, hogy a Mokkánál szerkesztőként dolgozó férfi elhagyta feleségét és két kisgyermekét, s odaköltözött Claudiához.

Az utóbbi időben szinte egy pillanatra sem mozdult el egymás mellől a szerelmespár, Claudia még Szegedre is elkísérte párját, aki a kajak-kenu világbajnokság sajtósaként dolgozott. Az sem volt titok, hogy Clau­dia már régóta szeretne egy második gyermeket, emiatt össze is veszett édesapjával, mi több: megszakította vele a kapcsolatot, mivel Liptai István próbálta erről lebeszélni.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: