2010-10-28 17:05:42• hírek • Póti Orsolya

Ismét alkoholt koboztak el

Egy Szatmár megyei férfi autójában 45 liter alkoholt találtak a megyei határrendszék. Az illetőt 20.000 lejre büntették meg, mivel nem tudta felmutatni az alkohol eredetét bizonyító okmányokat.

A Szatmár Megyei Határrendészet emberei október 28-án, csütörtök délelőtt ellenőrző akciót hajtottak végre a különböző termékekkel való illegális kereskedelem elkerülése végett.

Az akció során többek között a 30 éves K. Adolf János nevű Szatmár megyei lakos Chrysler típusú gépjárművét vizsgálták át a határrendészek, melynek csomagtartójában, valamint  az anyósülés mellett több műanyag palackot találtak.  A részletesebb vizsgálatok során kiderült,  hogy a palackok összesen 45 liter alkoholt tartalmaztak, közel 1.200 lej értékben.

A sofőr nem tudta felmutatni a szállítmány  eredetét bizonyító okmányokat, ezért a határőrök azonnal értesítették a Vámügyi Hivatalt. Az illetőt és az autót pedig Szatmárnémeti Határrendészeti Felügyelőségre vitték, a vizsgálatok folytatása végett.

A keddi esethez hasonlóan a teljes mennyiségű alkoholt elkobozták, az illetőre pedig már 20.000 lej büntetést szabott ki a Vámügyi Hivatal.



45 liter alkoholt koboztak el a határrendészek


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: