2018-05-26 04:09:14• hírek • Bede Emőke

Ismét a városban portyázott a túrterebesi zsebtolvaj

A szatmári rendőrség és a csendőrség is arra figyelmezteti a városnapokon résztvevőket, hogy értékeikre különösen ügyeljenek, ugyanis a nagy tömegben könnyen lába kel a pénztárcáknak, mobiltelefonoknak.

Az egyenruhások nem a levegőbe beszélnek, ugyanis péntek délután meg is történt a városnapok első előállítása is. A rendőrök figyelmét ugyanis egy gyanúsan viselkedő férfi keltette el. Mikor kérdőre vonták, miben is mesterkedik, az illető kedvesnek nem mondható szavakkal illette a Helyi Rendőrség munkatársait. Ekkor döntöttek úgy a rend őrei, átadják a férfit a csendőröknek, hogy kísérjék be őt a rendőrség székhelyére.
 

Itt igazoltatták, s mint kiderült, a férfi nem más, mint az a túrterebesi lakos, akit nem is olyan régen lopás miatt állítottak elő. K. Zoltán akkor egy pénztárcát lopott el a Coposu sétányon, benne a tulajdonos személyes irataival és 164 lejjel. Szerencsére zsákmányával nem tudott meglógni, mivel egy rendőregység nyakoncsípte, s még nagyobb szerencse, hogy péntek este pedig egyetlen zsebhez, táskához sem tudott hozzáférni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: