2018-06-06 07:55:53• hírek • Bede Emőke

Ismét a tűzoltók közbelépésére volt szükség

A kedd esti hatalmas vihar miatt több fronton is helyt kellett állniuk a tűzoltóknak, de úgy tűnik, a szerda reggel is tartogatott még feladatokat.

A Láncos templom kereszteződésén áthaladók annak lehettek szemtanúi, hogy egy emelőkosaras tűzoltóautó áll meg a Kazinczy (Stefan cel Mare) és a Kölcsey (Iuliu Maniu) utcák kereszteződésében. Míg a helyszínt egy rendőregység biztosította, addig egy egyenruhást a magasba emeltek kollégái, hogy az épület homlokzatáról eltávolítsa a veszélyesen instabil vakolatdarabokat, melyeknek sorsát vélhetően a kedd esti vihar pecsételte meg.
 

Nem ez az első ilyen eset, az elmúlt hétvégén alig néhány méterrel odább, a Kazincyi utcán kellett intézkednie az ISU-nak. Akkor, hasonló módon a mostanihoz,  egy emelőkosaras autóval érkeztek a helyszínre a tűzoltók, s kb. 30 perc alatt sikerült megoldani a helyzetet. Ezt követően a forgalom ismét zavartalanul zajlott tovább. Egy héttel ezelőtt pedig egy Carpati II. lakónegyedben található tömbházhoz riasztották a szakembereket. Szerencsére egyik esetben sem sérültek meg gyalogosok, bár a Carpatii II-ben autók és gázcsövek is megrongálódtak.




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: