2018-11-26 10:09:18• hírek • Szatmár.ro

Ismét Szatmárnémetibe érkezik Király Viktor

December 4-én érdemes lesz a városközpont felé venni az irányt, hiszen a City Rádió és MIK által megszervezett Mikulás-napon sztárfellépőkkel és színes programokkal várják az érdeklődőket.

A program 12 órától kezdődik majd, amikor is a megye egész területéről érkeznek óvodások és kisiskolások, hogy karácsonyi énekekkel, szavalatokkal töltsék meg a Coposu-sétány rendezvényterét. A Mikulás természetesen ebben az évben sem lesz hálátlan, ugyanis a fellépő apróságokat ajándékcsomaggal örvendezteti majd meg.
 

A közel 400 gyereket 18 órától Pfeifer Melany váltja a színpadon. Aki még nem tudná, hogy ki is ez a leányzó, annak eláruljuk, hogy Melany egy igencsak sokszínű fiatal, életében meghatározó szerepet játszik az éneklés és a sport. Előbbiről nem csak Szatmárnémeti bizonyosodhatott már meg, hanem a népszerű televíziós csatorna, az RTL Klub nézői is, hiszen a 17 éves lány bemutatkozott az X-Faktor tehetségkutató műsorban is.
 

Pfeifer Melany után, 18:30-tól a magyar zenei szcéna egyik meghatározó személyisége, Király Viktor örvendezteti meg a helyi közönséget egy kb. másfél órás koncerttel. Dalait egy évtizede a rádiós slágerlisták kötelező elemekét tartják számon: sokaknak lehet ismerős a 2009-ben megjelent Forgószél vagy a 2010-es Solo, napjainkban pedig nem telik el úgy nap, hogy a rádióban ne csendülne fel a tavalyi év egyik slágere, a Budapest Girl, vagy a Majkával és Curtisszel készített Füttyüs.
 

Jó zenéhez finomság is dukál, így a helyszínen mézeskalácsot és forralt bort is lehet majd vásárolni. A mézeskalács figurákat szatmárnémeti gyermekek egy Mikulásváró foglalkozás keretében készítik el. A több száz gyermek szorgalmának a gyümölcsét a színpad környékén felállított pultnál lehet megvásárolni. Ezzel kapcsolatban jó tudni, hogy az eladásokból befolyt pénzösszeget a szervezők jótékonysági célra fordítják, a Máltai Szeretetszolgálattal közösen hátrányos helyzetű nagycsaládok ünnepét fogják szebbé tenni ezáltal. Ha önmagunkért nem, akkor mások megsegítése miatt érdemes lesz tehát kilátogatni december 4-én a központban található rendezvénytérhez.

 

Támogatók: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, Szatmár Megyei Tanács, G.M. Zamfirescu Művelődési Központ, Backerei Fastus, CBA, Arni Sol Trans

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: