2009-06-06 23:14:32• hírek • Balogh Anita

Látványos meccsek, nagy érdeklődés

A szervezők számára is meglepő volt, hogy mennyire sokan voltak kíváncsiak az első szatmárnémeti K1-Full Fight thaibox-szabályok szerint lebonyolított mérkőzéseire. A tíz mérkőzés közül a legnagyobb érdeklődés az est gálamérkőzését övezte, amelyen a szatmáriak kedvence, Szűcs Barnabás nagy fölénnyel legyőzte a Magyarországról érkezett Meszlényi Gyulát.

Már a háromszor két  perces felvezető mérkőzések is izgalmasak voltak, a sportolók igazán kitettek magukért, hogy a nézők jól érezzék magukat a gálán. Aztán jöttek a háromszor három perces ''nagy'' meccsek, melyek közül az elsőt a szatmári Cardos Anghel vívta a bukaresti Guta Daniellel. A két sportoló nem nagyon bírt egymással, mi sem bizonyítja ezt jobban mint az a tény, hogy a három menetet követően a bírák még egy döntő menetet kértek, melyből végül a szatmári bunyós került ki győztesen.

Látványos, mérkőzést hozott a magyarországi Tóth Gábor és a svédországi Elias Daniel összecsapása is, ami sajnos meglehetősen egyoldalúra sikerült. A Svédországban élő magyar fiú, aki már svéd bajnoki címet, valamint európa- és világbajnoki is szerzett, a harmadik menetben kiütötte ellenfelét.

Az est legjobban várt mérkőzése minden kétséget kizáróan Szűcs Barnabásnak, a szatmárnémeti Kyo Gym sportegyesület alelnökének a mérkőzése volt, amelyen magyarországi ellenfelével, Meszlényi Gyulával csapott össze. Szűcs, akit külföldön csak Iceman-nek, azaz jégembernek becéznek, most is higgadtan, pontosan kiszámított ütésekkel puhította ellenfelét, olyannyira, hogy a nézők a harmadik menet végefelé már csak amiatt szurkoltak, hogy Barna kiüsse végre az elfáradt ellenfelet. Kiütés ugyan nem lett a meccs végére, de a szatmári sportoló 3-0 arányban megnyerte a gálameccset.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a szervezők már biztosak benne, hogy Szatmárnémetiben lesz folytatása a Full Fight viadaloknak, ám akik lemaradtak a mostani gáláról, már csak jövőre izgulhatnak majd a a sportolókért. A szervezők ugyanis azt ígérték, egy év múlva is rendezni fognak K1 gálát városunkban.

A képekre kattintva elérhető a képgaléria


Cardos a bukaresti fiú ellen egy döntő menetet is lebunyózott
Cardos (fehér nadrágban) a bukaresti fiú ellen egy döntő menetet is lebunyózott


Meszlényi jól bírta Szűcs Barna (fehét nadrág) rúgásait
Meszlényi jól bírta Szűcs Barna (fehét nadrág) rúgásait


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: