2010-04-28 16:13:41• hírek • Szatmar.ro

Ismét K1-Full Fight gála Szatmáron

A Kyo Gym klub jóvoltából ismét izgalmas bunyókon szoríthatnak a sportág kedvelői.

A tavalyi gála sikerén felbuzdulva Szűcs Barnabás, a Kyo Gym klub vezetője idén is komoly szervezésbe kezdett, így aki lemaradt a K1-Full-Fight gáláról 2009 júniusában, az idén május 7.-én pénteken 20 órai kezdettel bepótolhatja. Szatmárnémeti történelmének második K1-Full-Fight gálájának ezúttal a Traian Vuia (a régi IPA) iskola sportterme ad otthont. A torna presztízsét jelzi, hogy a Digi Sport sportcsatorna felvételről közvetíti majd az összecsapásokat.

A gálán húsz versenyző a K1 és a thai boksz szabályainak megfelelően méri majd össze tudását, ami tíz izgalmas összecsapást ígér a nézőknek. A tornának nemzetközi jelleget biztosít az a tény, hogy romániai bunyósok mellett több magyarországi versenyző is a ringbe száll. Közülük is kiemelkedik a többszörös magyar bajnok Hosszú Ferenc vagy a K3-as (egy kevés földharcot is engedélyez) bajnok Szabó Gábor. De nemzetközi lesz a bírói mezőny is, hisz a helyi és romániai döntnökök mellett ketten érkeznek Magyarországról, egyiküknek ráadásul nemzetközi licence is van.

A romániai versenyzők közül mindenképpen említést érdemel a nagyszebeni Olah Miodrag, míg a szatmáriak közül olyan bunyósok vesznek részt a gálán, mint Jocó, Cardos Anghel, Munteanu Marius és Szűcs Barnabás. Utóbbi, akinek a kemény munkája nélkül nem jöhetett volna létre ez a gála sem, többszörös magyar és román kyokushin karate bajnok, de egy ízben megnyerte már a svájci Klash-gálát is.


Ismét repülnek majd a pofonok a K1-Full-Fight gálán
Ismét repülnek majd a pofonok a K1-Full-Fight gálán


Szűcsről azt is érdemes tudni, hogy idén tavasszal részt egy thaiföldi reality-show-ban, ahol a versenyzők minden egyes lépését kamerával követték a fizikai és mentális felkészüléstől kezdve mérkőzéseken át annak utózöngééig. Hogy ez szakmailag mekkora szó, azt remekül tükrözi, hogy a 18 résztvevőt az egész világból válogatták össze, Szűcsöt pedig egy kanadai bunyós állította meg.

A mérlegelés a gála előtti nap a Corso Roulette Games-ben lesz, ahol minden érdeklődőt szívesen várnak. Ugyanitt, tehát a Corso Roulette Games-ben (amely a Stake House mellett a gála egyik kiemelt támogatója) lehet majd elővételben megvenni a jegyeket 20 lej értékben. Aki a helyszínen kíván hozzájutni a belépőkhöz, annak 25 lejt kell fizetnie.

Itt szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét, hogy Szűcs Barnabás jóvoltából a Szatmár.ro három darab két személyre szóló belépőt sorsol ki kedves olvasói között. A játékban részt vevőknek egy egyszerű kérdésre kell válaszolniuk: Hol rendezik meg idén a Full Fight Gálát? A helyes választokat a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk május 5-én 16 óráig. A helyes választ tartalmazó e-mailnek tartalmaznia kell a játékos nevét illetve telefonszámát is. Sok szerencsét kívánunk.

ffK1-Full Fight gála Szatmárnémetiben
K1-Full Fight gála Szatmárnémetiben

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: