2011-08-26 11:40:29• hírek • Szatmár.ro

Ismerkedj meg a Complex Family termékeivel a Kossuth Kertben

A PMN gyermek-utcájában megismerkedhetsz a bőséges gyerekkocsi és ruhaválasztékkal.

A Partiumi Magyar Napok hétvégéjére a Kossuth kertbe költözik Szatmárnémeti legkedveltebb babakocsi, gyermek- és kismamaruha forgalmazója, a Complex Family. Az Unirii utca 6 szám alatti bemutatóüzlet teljes választéka látható majd szombaton és vasárnap a Gyermek-utcában.

A Compex Family egyébként nem maradhat ki azok életéből, akik gyermeket várnak vagy más babáznak, hiszen náluk egy helyen található meg a babakocsi, kiságy, a terhes-ruha valamint a babák számára kialakított legkényelmesebb ruhácskák. A szatmárnémeti székhelyű Complex Family az egyedüli romániai forgalmazója az Európa több országában vezető babakocsi-márkának, az X-landernek, s mivel városunkban található az országos raktár, ezért itt a legkülönfélébb típusokat lehet beszerezni, minden színváltozatban. Egyebek mellett ezek a babakocsik is láthatóak lesznek a Kossuth-kertben, így mindenki megbizonyosodhat róla: nem véletlenül Európa legnépszerűbb babakocsijai az X-landerek. Sőt, ki lesznek állítva az elérhető árakkal és jó felszereltséggel csábító First Smile babakocsik is.

A Kossuth-kertben a teljes ruha-kínálat is látható lesz, hiszen a Complex Familyben a babák számára nagy választékban lehet ruhákat vásárolni, a termékpaletta a születéstől 6 éves korig terjed. A kismamaruhák széles választékából válogathatnak majd a leendő anyukák, hogy a szülést megelőző hónapokban is kényelmesen de ha kell sportosan, ha kell elegánsan tudjanak megjelenni. Ugyanitt olyan babás- kiegészítőket is láthatnak majd az érdeklődők, mint etetőszékek, kiságyak, pelenkázó-táskák - tehát mindent, amire egy kisgyermekes családban szükség lehet.

Bőséges választék a Complex Familyben

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: