2012-09-29 21:12:44• hírek • Póti Orsolya

Ismerkedj meg Te is a decoupage technikával!

A szatmárnémeti Creative Hobby Shop október 5-től kreatív délutánokra invitálja a kézműves foglalkozások szerelmeseit. Péntek délután a decoupage technikával ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

Nemrégiben nyílt meg a város egyedüli hobbi boltja, mely hobbi- és kézműves alapanyagok széles választékával, eszközökkel, kellékekkel és dekorációkkal várja vásárlóit. A Creative Hobby Shop elsősorban azokat kívánja kiszolgálni, akik rajongnak a kézműves termékekért, szeretik maguk elkészíteni ékszereiket, kézműves holmijaikat és az ajándékba szánt tárgyakat.

A boltban minőségi anyagokat és hozzávalókat kínálnak az alkalmi és a profi kézműveseknek, az ékszerkészítőknek, festőknek, illetve az óvodákban és iskolákban működő gyerekfoglalkozások vezetőinek.

A Creative Hobby Shop október 5-én, péntek délután 18 órától kreatív délutánt szervez mindazoknak, akik szívesen elsajátítanák a decoupage technika alapjait. A technika segítségével egy csapásra egyedivé varázsolhatod otthonodat: csak olló, ragasztó, néhány szalvéta és egy cseppnyi kreativitás kérdése az egész,  és régi tárgyaid új stílusban ragyoghatnak.

A decoupage technika segítségével nemcsak régi használati tárgyaidat újíthatod meg, hanem egyedi ajándékokat készíthetsz családtagjaidnak, barátaidnak.

A foglalkozáson való részvétel 22 lej, ami magába foglalja a technika elsajátításához való alapanyagokat (szalvéta, ecset, ragasztó, doboz stb.). A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak! A Creative Hobby Shop további foglalkozások megrendezését is tervezi, mint pl. gyöngyfűzés, ékszerkészítés, quilling. A felsoroltakon kívül a szervezők várják a hobbizók egyéb ötleteit is.

További információkért érdeklődni lehet a Creative Hobby Shopban, a Stefan cel Mare utca 2 szám alatt (az udvarban), vagy a 0745-990-146-os telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: