2010-09-21 16:57:01• hírek • Szatmár.ro

Ismerkedj a pókerrel a Pokerface-ben

A Pokerface pókerklubban szerdán ingyen beszállhatsz a játékba.

A póker az utóbbi időben Szatmár megyében is felfedezett sportok közül a legnépszerűbb. Jó stratégának, belemenősnek, vagy éppen hideg fejjel gondolkodónak kell lennie annak, aki nyerni akar. Nem véletlen tehát, hogy Európában személyiségvizsgálat alapja lett a pókerezés, és sokszor az alkalmazók is pókerezéssel térképezik fel az alkalmazásra váró munkatárs kvalitásait.

A Pokerface Pókerklubba bárki betérhet, hogy kipróbálja ezt az izgalmas játékot élőben, hiszen a zsetonok csörgése, az ellenfél megfigyelése páratlan játékélményt nyújt - különösen a számítógépen játszott, internetes pókerjátszmákkal szemben.

Ráadásul szerdán 20 órától mindazok kipróbálhatják a játékot, akik attól féltek, hogy drága mulatság a pókerezés. A Pokerface ugyanis az első adag zsetont ingyen adja a játékosoknak, akik a kezdő összeget megsokszorozva akár megnyerhetik a versenyt is. Aki rosszul taktikázik, egy minimális összegért visszavásárolhatja magát a játékba, így újra esélyt kapva arra, hogy az első helyezettnek járó pénzdíjat elvigye, ráadásul az első három helyezett beülőt nyer más, nagy összegű pénzdíjas versenyre is.


Kezdj üres zsebbel, és nyerd meg az első helyezettnek járó pénzdíjat
Kezdj üres zsebbel, és nyerd meg az első helyezettnek járó pénzdíjat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: