2011-04-15 14:34:27• hírek • Balog Anita

Holttestet találtak Szatmárhegyen

Öngyilkosság vagy véletlen balesetről lehet szó - még nem tudni.

Pénteken reggel 6.30-kor találtak rá a szatmárhegyi Plopiilor utca bárja előtt az 57 éves Balcescu Vlad Valentin holttestére, meglehetősen különös körülmények között, ami miatt a rendőrök egyelőre nem tudják eldönteni, hogy öngyilkosság vagy egy véletlen baleset okozta a férfi halálát. A bár előtt ugyanis egy kis terasz található, amit az előző tulajdonos amolyan kis tavacskának használt amiben teknősök úszkáltak, ám a mostani tulaj ezt befedte, nehogy beleessen valaki.

A holttestet megtaláló tulajdonos és lánya a deszkákkal lefedett tavacskát felbontva találták, három deszka volt kiemelve a helyéről, a lyuk előtt pedig egy kabát volt - a kocsma egyik törzsvendégének a kabátja. Kíváncsian néztek bele emiatt az ütegbe, ahol a fél méteres vízben meglátták a férfi testét. A helyszínelő rendőrök elmondása szerint a férfin nem látszanak külsérelmi nyomok, amit gyilkosságra utalnának, az azonban, hogy hogyan vesztette életét, a boncolás elvégeztéig rejtély marad. Ugyanúgy rejtély, hogy miért vagy hogyan került a test arra a helyre, ahol megtalálták.

A helybeliek elmondása szerint a férfi gyakran italozott annak ellenére is, hogy egészségügyi gondjai voltak és pszichikailag sem volt teljesen rendben: gyakran beszélt magában.


Különös helyen leltek rá a holttestre
Különös helyen leltek rá a holttestre


Rendőrök a bár előtt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: