2014-05-09 19:46:22• hírek • Kocsis Zoltán

Ismeretlen férfi holttestét vetette partra a Szamos

fotó: Szatmár.ro archívum
fotó: Szatmár.ro archívum

Egyelőre ismeretlen férfi holttestét vetette partra péntek délután a Szamos a Szatmárnémetihez közeli Kakszentmárton faluban. A hullát a mezőn dolgozók vették észre.

A mezőgazdasági munkálatokat végzők előbb a Szatmárudvari Körzeti Rendőrséget értesítették, ők pedig a tűzoltókat. A holttest már erősen rossz állapotban volt, a oszlás folyamatának előrehaladott állapotából a szakemberek arra következtetnek: a test már jó ideje a Szamosban lehet.

A férfi holtteste ágakban akadt meg, így vették észre a mezőkön dolgozók. A szakembereknek ezzel együtt is közel egy órai munkájukba került, hogy kiszabadítsák az ágak közül és a csónakba emeljék.

Camelia Cosma, a Szatmár Megyei Rendőrség sajtószóvivője a Szatmár.ro érdeklődésére elmondta, egyelőre nem sikerült azonosítaniuk a személy kilétét. Ez egyben azt is jelenti, hogy semmiféle személyigazolványt vagy személyes dokumentumot nem találtak nála. Egyelőre csak az biztos, hogy férfiről van szó. A halál okára és időpontjára a boncolás adhat választ, mondta Cosma.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: