2018-08-16 07:48:36• hírek • (x)

Iskolakezdés? A tanszerekkel mi lesz?! A Nicovidnál mindent megtalálsz!

Sok szülő rémálma a tanévkezdési időszak. Beszerezni az írószereket, füzeteket, az iskolatáskát..

Minden évben bővül a lista: festék, rajzoláshoz papír, körző, vonalzó matek órára, radír, ceruza... ugye a végtelenségig lehetne sorolni? Tudjuk. Hogy levegyük egy kicsit a terhet a családok válláról, adunk egy jó tippet, honnan érdemes beszerezni az iskolakezdéshez nélkülözhetetlen dolgokat úgy, hogy nem kell kisebb vagyont kiadnunk a kezeink közül.


A Nicovid mindent egy helyben kínál, amire csak szükségünk lehet a tanév során. Különböző színű és méretű iskolatáskák közül választhatjuk ki gyermekünknek a legmegfelelőbbet, nézhetünk akár hozzá illő mintájú tolltartót is, akár fiúknak, akár lányoknak keressük az ideálisat. Természetesen a belevaló tollak, ceruzák, színes filctollak széles választéka is csak ránk vár, hogy leemeljük őket a polcról. Kockás- és vonalas füzetek, jegyzetfüzetek, író- és rajzlapok? Csomagoló papírok a könyveknek, ecsetek festéshez, szövegkiemelők, egyszóval minden adott egy teljeskörű bevásárláshoz. Szerencsére a jó árak is garantáltak, nem kell attól félned, hogy ott hagyod a fél fizetésed!



Ha nem tudnád, mi fán terem a Nicovid, itt egy kis segítség: amire egy háztartásban szükséged lehet, legyen szó akár konyhai eszközökről, edényekről, papírtörlőről, bármilyen fertőtlenítő- vagy tisztítószerről, náluk mindent megtalálsz! Széles választékkal várják a vásárlókat, köztük a gyerekeket is, hiszen játékokból, az iskolához szükséges papír-írószerből, a szülinapi zsúrokhoz nélkülözhetetlen tortadíszekből vagy éppen a számtalan édesség közül is kedvünkre válogathatunk. Ha ez nem lenne elég, a kerti munkákhoz szükséges eszközöket is találunk, sőt, ha nagy tételben akarunk vásárolni, akkor is jó helyen járunk, hiszen egyszerhasználatos termékekből, műanyag termékekből, a grillszezonhoz és a vendéglátáshoz szükséges kiegészítőkből hihetetlenül jó áron tudunk bevásárolni.


A Closcán található központi üzletet hétfőtől péntekig reggel 8.00-tól délután 17.00 óráig találod nyitva, szombaton pedig reggel 8.00 órától délután 13.00-ig szerezheted be az ebédhez valót, hiszen olyannyira kibővült a lehetőségek tárháza, hogy már csemegepult is a vevők rendelkezésére áll, ahol frissen mérik a felvágottakat, ráadásul rengeteg tejtermék, a sütéshez-főzéshez nélkülözhetetlen alapanyag és finomság közül is biztosan találunk olyat, amit szívesen a kosarunkba pakolnánk. Fagyasztott áruból sincs hiány, győződj meg róla személyesen te magad is!


Minden vásárlót szeretettel várnak, ugorj be hozzájuk te is, hiszen nem csak a bevásárlással leszel elégedett, hanem a pénztárcád tartalékaival is!






 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: