2015-03-13 10:14:16• hírek • Szatmár.ro

Iskolák streetdance versenyét tartják szombaton

Szombaton délelőtt 14 órától lépnek színpadra a versenyben résztvevő iskolai tánc-csapatok.

Szatmárnémeti polgármesteri hivatalának és a Black And White Angels táncstúdiónak a szervezésében szombaton 14 órai kezdettel rendezik meg az iskolai streetdance-csapatok szatmár megyei versenyét. Persze a verseny mellett a nap többi része is a táncról fog szólni. A rendezvény Facebook-oldalán található program szerint 10 órától 11-30-ig hip-pop koreográfiai workshopot tartanak, majd 18 órától 21 óráig house és hip-hop műhelymunka lesz.

Persze a nap legfontosabb része a verseny, amelyen nem csak az dől el, hogy melyik iskolai csapat táncol a legjobban, hanem az is, hogy ki jut tovább az április 4-én Besztercén megrendezésre kerülő országos döntőre.

A fiatalok produkcióit a háromtagú, elismert táncosokból álló zsűri fogja értékelni. Ennek tagja a besztercei ReBorn csapat tagja, Kidu SoulVibe, a nagyváradi The Wings of csapat tagja Cosma Levi Lennon és a budapesti R3d One csapathoz tartozó Orosz András.

Az amúgy is igen dinamikusnak és látványosnak ígérkező eseményt meghívott előadók teszik színesebbé: ott lesz Dj. Poison, Stinky és a beatboxos 2Shae is.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: