2014-01-22 11:52:02• hírek • Kocsis Zoltán

Iskolából a kórházba: ételmérgezés Szatmárudvariban

Ételmérgezés borzolja a kedélyeket szerda reggel Szatmárudvari tanintézményeiben: értesüléseink szerint egyelőre egy tucat gyereket szállítottak a Szatmár Megyei Kórházba. A gyanú szerint a tej-kifli program keretein belül kapott tej lehet az ok.

A bejelentést Adrian Stef, a Szatmár Megyei Tanács elnöke tette kedd délelőtt egy egyéb céllal összehívott sajtótájékoztatón. „Sajnálattal közlöm, hogy el kell hagynom a helyiséget. Bizonyára értesültek arról, hogy Szatmárudvariban ételmérgezést kapott néhány diák. Egyelőre tizenkét gyereket szállítottak kórházba. Most én is a megyei kórházba megyek, hogy lássam, mi a helyzet", szakította félbe a sajtótájékoztatót az elnök.

Stef még hozzátette: a gyanú szerint a tej okozhatta a megbetegedést, ezért a Közegészségügyi Igazgatósággal közösen már próbálták felvenni a kapcsolatot a szállítóval, illetve az egész szállítmányt ellenőrzés alá vetik.

A tavaly őszi közbeszerzési pályázat következtében Szatmár megye iskoláit a Temes megyei Simultan Food 2011 cég látja el tejjel.

Bővebb információkat ITT olvashatsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: