2008-10-22 14:02:51• hírek • Szatmár.ro

Irodalmi kör indul Szatmárnémetiben

Amatőr írók jelentkezését várják a novemberben induló amatőr irodalmi kör alapítói: Muhi Gábor és Juhász Károly.

Évek óta nem működik Szatmárnémetiben irodalmi kör. A szatmárnémeti kulturális élet fellendítésének céljából születetett meg egy amatőr irodalmi kör megalapításának ötlete - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Juhász Károly, az irodalmi kör egyik alapítója.

 

Az elképzelések szerint, az irodalmi kör az amatőr tollforgatók számára nyújthatna kibontakozási és fejlődési lehetőséget. A tagok havonta egyszer, szombatonként találkoznának. A kör tevékenységben korhatár nélkül bárki részt vehet. Az első találkozóra november 22-én kerül sor, a Hám János utca 4 szám alatt, délután 5 órai kezdettel.

„Tulajdonképpen mindenki a saját szórakoztatására venne részt a kör tevékenységében. Ezen kívül, az alkotóknak lehetőségük nyílik arra, hogy egyfajta visszajelzést kapjanak a kör többi tagjától. Ez nagyon nagy szerepet játszik az alkotó fejlődésébe, legyen az negatív vagy pozitív visszajelzés. A kör arra is kiváló közeget biztosít, hogy bárki elmondhassa véleményét, impresszióit és végül egy kötetlen beszélgetés alakuljon ki egy adott írásról"-magyarázta Juhász. A részletekről Juhász Károlynál lehet érdeklődni a 0742 65 83 24-es telefonszámon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: