2010-06-30 14:00:46• hírek • Szatmár.ro

Irodalmi előadásokat látogathatnak

A dombovári "Reménység" Napközi Otthon és Fejlesztő Iskolában működő Reménysugár zenekar irodalmi estet mutat be a szatmárnémeti közönségnek "Boldogság egy hajszál" címmel.

A Szatmárnémeti Caritas Szervezet meghívására július elején két alkalommal is sor kerül a "Reménység" Napközi Otthon és Fejlesztő Iskolában működő Reménysugár zenekar irodalmi estjére.  A Reménysugár Zenekar 2003-ban alakult, egyetlen fellépés erejéig. Első alkalommal egy amatőr színjátszó versenyen léptek fel Dombóváron. A siker már akkor leírhatatlan volt, ami ösztönzést adott a folytatásra. A közös zenélés öröme a napi zeneterápiás foglalkozásokból alakult ki. A Caritas és a "Reménység" Napközi Otthon  és Fejlesztő Iskola közös rendezvényének  a "Dinu Lipatti" Filharmónia, valamint a Hildegárda Templom ad otthont, ahová minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Az első előadásra július 5-én, 18 órakor kerül sor, ahol az előtérben elárusítással egybekötött kiállítás is lesz olyan kézműves termékekből, amelyeket a dombóvári Reménység Központba járó sérült fiatalok készítettek. A második előadásra pedig  július 6-án, ugyancsak 18 órakor kerül sor a Hildegárda templomban (Wolfenbüttel utca 40). Mindkét előadásra a belépés ingyenes.


A Reménysugár zenekar számtalanszor nagy sikert aratott
A Reménysugár zenekar számtalanszor nagy sikert aratott


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: