2012-04-06 12:33:57• hírek • Szatmár.ro

Irigy Hónaljmirigy-koncert Szatmárnémetiben!

Az RMDSZ és a City Rádió szervezésében Szatmárnémetibe érkezik az Irigy Hónaljmirigy! Az egyik legsikeresebb magyar zenekar koncertjére április 21-én került sor, a Dana Hotel mögötti nagy rendezvénysátorban.

Április 21-én Szatmárnémetibe érkeznek azok, akik sosem fogynak ki a humorból". Este 20 órától, a Dana hotel mögötti sátorban az Irigy Hónaljmirigy szenzációs csapata gondoskodik majd a rekeszizmok megmozgatásáról. Napjaink egyik legsikeresebb magyar könnyűzenei produkciója, az Irigy Hónaljmirigy, néhány fiatal barátságából, és egy máig emlegetett mátyásföldi szilveszteri bulival kezdődött 1990-ben.

Az együttes első fellépése a következő év farsangján a Tüzesvíz nevű szórakozóhelyen volt. Első demófelvételük 1993-ban született meg, majd 1994 novemberében megjelent első nagylemezük Fetrengés címmel. Ezt követően december elején a csapat már telt házas koncerteket adott és ezzel elkezdődött a hétvégi nagy fellépések sorozata.

Közkedvelt kislemezükből, a Ráncdalfesztiválból 2000-ben tévéműsort készítettek, majd 2001-ben kiadták a nagy sikerű Flúgos futam nagylemezt. Néhány éve tematikus nagylemezeket készítenek: a ValóságShokk a divatos valóságsókra reflektál, a Bazi nagy lagzi című album pedig a  mulatós zene és rokon stílusainak gyöngyszemeit tűzte tollhegyre.  A fiúk 2005-ben a magyar könnyűzene nagy öregjeit parodizálták, míg 2007-es K.O. Média áldozatai a média által felkapott sztárok.

Az RMDSZ és a City Rádió szervezésében két hét múlva a szatmári közönséget szórakoztatja a nagy sikerű csapat. Az együttes előzenekarja a 4Ever Band, a IHM koncertje után pedig DJ. Leviciusszal lesz fergeteges Retro Party.

Jegyek kaphatók az Északi Színház jegypénztárában és a Dana Hotel recepcióján. Egy jegy ára elővételben 30 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: