2013-06-18 17:14:17• hírek • Kocsis Zoltán

Irigy Hónaljmirigy és Desperado az idei Sárközújlaki Napokon

Az Irigy Hónaljmirigy, a Desperado és Anda Adam lesznek az idei Sárközújlaki Városnapok sztárvendégei. A közkedvelt vetélkedők mellett egy igazi kuriózummal is készülnek a szervezők.

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén is önfeledt szórakozást és igazi kikapcsolódást ígérnek a kétnapos Sárközújlaki Városnapok, amelyre idén július 6-7-én kerül sor. A helyszín változatlan: a focipálya közvetlen szomszédsága.

Az össznépi buli július 6-án, pénteken veszi kezdetét. A nap folyamán a gyerekjátékoké és gyerekprogramoké lesz a főszerep, valamint a különös kulináris versenyeké. Elbírálják majd a legfinomabb bográcsost, puliszkát és töltött káposztát. Akik pedig erősnek gondolják magukat, azok kötélhúzó versenyen tehetik próbára erejüket.

Az előző évben is hatalmas népszerűségnek örvendő versenyek mellett azonban a szervezők egy igazi kuriózummal is készülnek. Amint azt Piricsi Artúr polgármester a Szatmar.ro-nak elmondta, tárgyalást folytatnak egy nemzetközi fafaragóverseny megszervezéséről.

A vasárnap délután aztán elsősorban a könnyűzenéről szól majd. A sort Lena Miclaus nyitja 18.00 órakor. Őt a tombola kihúzása követi, majd 20.00 órakor lép színpadra a magyarországi Desperado. Egy órával később a román popzene egyik dívája, Anda Adam ragadja magához a mikrofont. Újabb egy órával később, 22.00 órától Magyarország paródia-királyai, az irigy Hónaljmirigy garantálja a jó kedvet. A sort az egyik legismertebb szatmári zenekar, a 4Ever zárja majd.

A Sárközújlaki Városnapok zárómozzanata az éjfél tájban várható tűzijáték lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: