2011-08-04 16:29:40• hírek • Szatmár.ro

Iratkozz be az első szatmári Break-suliba!

Eljött az ideje, hogy megismerd a B-Element által indított break sulit! Ha érdekel a break, szeretnéd megtanulni ezt az igen látványos, fiatalos táncot, akkor látogass el a szatmárnémeti PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitnesz Központba, ahol alapjaitól kezdve megismerheted ezt a mozgásformát.

Irigykedsz a breakes srácokra és csajokra, akik állandóan lélegzetelállító produkcióikkal kápráztatják el a közönséget? Te is szívesen elsajátítanád a táncot? Akkor iratkozz be a B-Element csapat által indított első szatmári break suliba, ahol alapjaitól elsajátíthatod a tánc elemeit.

Ha szereted ezt a stílust és érdekel a break, akkor biztos ismered a B-Element tagjait, akik már számos rendezvényen felléptek, és több táncversenyről is szép eredménnyel tértek haza. Az edzéseket a csapat két tagja, Norris és Tomi tartja hétfőn, szerdán és péntekenként, délelőtt 11 és 12 óra között.

Az edzők várnak minden olyan kilenc éves és kilenc éven felüli fiatalt, akik megismerkednének a break tánc gyakorlati és elméleti elemeivel. Az októberig tartó kurzusokra főként kezdőket - lányokat és fiukat egyaránt - várnak, hiszen az alapoktól kezdve fogják tanítani ezt a modern táncot.

Az edzők szerint, úgy mint minden más sportot, a breaket is jó gyerekkorban elkezdeni, mert akkor az izmok egy életre szólóan emlékezni fognak erre, de igazából soha nem késő. Elsősorban a legfontosabb az, hogy az aki már belekóstolt ebbe, táncközben igazán jól érezze magát és kikapcsolódjon.

A break tánc lényege a szórakozáson kívül a gyorsaság, az ügyesség és az eredetiségre való törekvés, ugyanis az utóbbi teszi igazán látványossá, és különlegessé egy-egy táncos produkcióját.

Az első break órára augusztus 5-én, pénteken 11 órától kerül sor a  PrimaGymben.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: