2011-03-01 17:26:07• hírek • Balog Anita

Irány Antalya!

Már csak egy aláírás hiányzik a repülőjárat beindításához.

Nemrégiben adtunk hírt arról, hogy a tervek szerint hamarosan rendszeres repülőjárat indul a Szatmárnémeti Repülőtérről a törökországi Antalyába. A Simbotour utazási iroda vezetője, Dana Rentea kedden közölte a hírt: az ügy már ott tart, hogy csupán egy aláírás hiányzik ahhoz, hogy a nyári hónapokban charter járat induljon a megyeközpont repülőteréről a közkedvelt turistacélpont felé.

Rentea a Szatmár.ro kérdésére elmondta: az említett üdülőhely hihetetlenül népszerű a szatmáriak körében, ezért is választották ezt az úti célt. Egy törökországi repülőtársaság is kész arra, hogy heti rendszerességgel működtessen járatokat az üdülési szezonban, azaz június közepétől szeptember közepéig.

A tervek szerint a repülőutat csak úgy egymagában nem lehet majd megvásárolni, hanem turisztikai csomagként juthat hozzá az érdeklődő: a repülőjegy mellett a csomag része lesz az egy heti szállás all inclusive ellátással. Azok, akik eddig Antalyába szerettek volna repülőgéppel utazni, Kolozsvárról, Debrecenből vagy Budapestről indulhattak. A 170 férőhelyes repülőgép - amely az utazási irodák reményei szerint folyamatosan tele közlekedik majd - legtöbb két és fél óra alatt ér majd Törökországba.

Dana Rentea azt is elmondta, hogy ezek a turisztikai csomagok Szatmár megye minden utazási irodájában megvásárolhatók lesznek, ugyanazon az áron. Egy vakáció-csomag egy hétre, teljes ellátással, repülőtéri transzferrel négy csillagos szállodában 550 eurós ártól indul, ami meglehetősen kedvező, tudva azt, hogy Törökországban a teljes ellátás igen bőséges. Minden szálloda rendelkezik saját medencével, tengerparttal, mini-klubbal gyerekeknek, éttermekkel, kávézókkal és még sorolhatnánk - ám ezekért nem kell felárat fizetni, a teljes ellátás ezek használatát is jelenti, más országok kínálatával ellentétben.


Egy kis Antalya - nekünk megjött a kedvünk az utazáshoz
Egy kis Antalya - nekünk megjött a kedvünk az utazáshoz


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: