2013-04-24 15:55:43• hírek • Szatmár.ro

Ion Oncescu Szatmár ellen

A szatmárnémeti Grand Mall szkanderbajnokságot rendez május 17-19. között. A verseny meghívottja Ion „Iron" Oncescu világbajnok, akivel most bárki megküzdhet.

Eddig még 520-an sem tudták leküzdeni Ion Oncescu román szkandervilágbajnokot. Világrekord-kísérleteken bárki indulhatott ellene, a bajnok azonban nem fáradt el, ezért senki sem tudta megverni. Ő a meghívottja a május 17-19. között megrendezésre kerülő karbirkózó versenynek, melyre a Grand Mall szervezésében kerül sor első alkalommal.

A három napos rendezvény során bárki kiállhat Oncescu ellen, csak jelentkeznie kell a Grand Mallban, vagy ki kell töltenie egy, a pláza honlapján hamarosan megjelenő jelentkezési ívet. A rendezvény nem csak a szkander-kedvelőknek jelent majd kikapcsolódást, hanem igazi izgalmas show lesz bárki számára...

A rendezvény május 17-én, 12 órától veszi kezdetét fotózással és autogramosztással, 15 órától pedig sajtótájékoztatóra kerül sor. Szombaton 12.00-15.00 óra között Oncescu és meghívottjai beszélgetésekre várják rajongóikat, 15 órától pedig kezdetét veszi a verseny, amelyre a világbajnok csak limitált számú ellenfeleket fogad.

Május 19-én, vasárnap 12.00-18.00 között bárki, aki jelentkezett a versenyre, megküzdhet Oncescuval. A verseny díjátadó gálával zárul.

A szkandernek több száz évvel ezelőtt már akadtak művelői, az ír kikötők kocsmáiban két erős ember ahelyett, hogy összeverte volna egymást, ily módon döntötték el, ki az erősebb! Később sportág-szintre emelték a szkandert.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: