2009-11-18 18:42:35• hírek • Szatmár.ro

Ínyencségek minden napra

Egy számodra fontos eseményre készülsz és azt szeretnéd hogy minden tökéletes legyen? Ínyenc ételkülönlegességekkel lepnéd meg a vendégeidet, de nem mozogsz túl otthonosan a konyhában, vagy egyszerűen csak beleuntál már a gyorséttermek kínálatába, amelyek helyett inkább egészéges ebédet választanál? A Paprika Chef segít neked, hogy kedvező áron friss hozzávalókból három fogásos ebéd kerüljön naponta az asztalodra, illetve akkor is számíthatsz rá, ha igazi terülj terülj asztalkámmal kedveskednél a vendégeidnek.

A város legújabb catering szolgálata széles kínálatával úgy a magánszemélyeket mint a nagy mennyiségben rendelő cégeket egyaránt megpróbálja kiszolgálni, sőt rendezvényekre, fogadásokra is felséges hidegtálakat és meleg ételeket  ajánl. Igazi házias ízvilágával a magyar és a román konyha legínyencebb finomságait repíti munkahelyünkre, vagy ígény szerint akár otthonunkba is.

A Paprika Chef catering party-service kiadós, három fogásos ebédeket kínál. Rendeléskor a kliensek kétféle napi menü közül saját szájízük szerint kombinálhatják ebédjüket. Egy zamatos leves, egy étvágygerjesztő második fogás és egy saját készítésű ínycsiklandozó desszert gondoskodik a jóllakottságunkról. A Paprika Chef kitűnő ízei a mindig friss hozzávalóknak köszönhetők.

A három fogásos napi menü mindössze 12,9 lejbe kerül, ez az összeg a csomagolást és a kiszállítás értékét  is tartalmazza. Egy pizza áráért tehát egészséges és rendkívül ízletes falatokkal kényeztethetjük a gyomrunkat.

Ha Ön is olyan rohanós hétköznapokat él, hogy nehezen tud időt szakítani egy finom ebéd elkészítésére „kisüti" Ön helyett a Paprika Chef, hogy mi kerüljön a tányérjába. A változatos és kombinálható napi menükínálatot a www.paprikachef.ro oldalon elérheti. Ha már tudja mit kóstolna meg, rendelje meg időben -akár egy héttel előtte -így nem kell azon törje a fejét, hogy mi legyen az aznapi ebéd. Ha nem sikerült pár nappal előtte leadnia rendelését, még a kívánt napon 10 óráig jelezheti mit kóstolna meg a napi választékból.

Rendelését a 0740 402 560-as, vagy a 0747 298 294-es telefonszámok egyikén, illetve interneten a www.paprikachef.ro oldalon adhatja le. Bővebb információkért irhat az office@paprikachef.ro e-mail címre.



Változatos ételfinomságokat kínál a Paprika Chef catering szolgálat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: