2010-02-17 16:37:37• hírek • Gozner Gertrud

Ínyencek figyelmébe

Az ínyenceknek már nem kell tovább várakozniuk, február 18-án megérkezik a Falánk Csütörtök.

A GASTROMEDIA szaklap és a www.gastromedia.ro portál által meghirdetett országos akcióhoz Szatmárnémetiben egyedül a Iuliu Maniu utca 5 szám alatt található Steak House Étterem csatlakozott. Az ízes falatokra betérő vendégek február 18-án 50 százalékos kedvezménnyel fogyaszthatnak az étterem á la carte menüjéből. Ez alól kivételt csak a pizzák, az italok és a napi menü képez.

A Falánk Csütörtök alkalmával olyan finomságok is felfedezhetők az étterem étlapjáról, amit a vendégek hétköznapokon ritkábban rendelnek. Ezt a célt szolgája a Steak House már négy hónapja tartó kampánya, a Torkos Csütörtök is, amely minden hónap utolsó csütörtökén szintén egész nap féláron kínálja az ínyenc falatokat minden kedves betérő vendégnek.

Eljött az idő felfedezni a tatárbifszteket, a marha és a lazac steaket, amelyet ízlés szerint csili-szósszal, Rochefort mártással vagy zöld borsból készült öntettel fogyaszthatunk. A szárnyashúsok kedvelőinek a juhtúróval töltött roston sült csirkemelltől, és a brokkolival és sajttal töltött csirkemelltől fog összefutni a szájában a nyál. Szintén különleges a Bábel Tornya fantázianevű étek, amelyben a csirkehús a sertéskarajjal és combbal találkozik.

A Falánk Csütörtök akció célja a kulturált étterembejárás hagyományának az erősítése. Minden étterem legfőbb kincse a visszajáró vendég, a csökkentett ár pedig lehetőséget kínál új helyek megismeréséhez, új ízek megkóstolásához, és egy más közösségi hangulat megtapasztalásához. Egy másik cél, hogy a családi ünnepeket, rendezvényeket minél többen tartsák az éttermekben, hogy mindenki felszabadultan tudja átadni magát a különleges alkalom hangulatának. Február 18-án az országban összesen 27 étterem kínál kedvezményes árakat.


Február 18-án Falánk Csütörtök lesz a Steak House Étteremben


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: