2009-07-20 16:55:38• hírek • Parajdi Andrea

Ínyenc steakfalatok

Az olasz, a magyar és a román gasztronómiai ízek kedvelőinek egyaránt kínál ínyenc falatokat a Steak House Étterem, amely a nyári időszakban egy hangulatos terasszal várja a vendégeit.

Aki szereti a hagyományos ízeket, annak mindenképpen érdemes betérni a Steak House-ba, ugyanis az étterem étlapján egyszerre három gasztronómiai ízvilágot fedezhetünk fel. Az olasz konyha jellegzetességei mellett, a magyar és a román tradíciós ételek közül is rendelhetünk, tehát a menüsorban tésztáktól és pizzáktól kezdve, a babgulyáson és csülkös ételeken át egészen a pacal vagy paraszt csorba levesekig mindent megtalálunk.

A Steak House ezek mellett olyan ételkülönlegességeket is kínál mint például a marhasteak, a lazacsteak vagy pedig a szálkamentes hecktörzs. Az étteremben elérhető áron két, vagy akár négyszemélyes tálat is vásárolhatunk, amelyek grillezett csirkemellet, karajt, csülköt, hecktörzset, rizst és burgonyasteaket is tartalmaznak: egy ilyen összeállítás még a legtorkosabb vendégeknek is „kihívás" lehet.



A finom ízeket ráadásul egy hangulatos teraszon fogyaszthatjuk el, amely hétköznaponként 23 óráig, pénteken és szombaton éjfélig várja a torkos vendégeket. Azoknak is érdemes a Steak House-t választani, akik csupán egy családias légkörre vágynak, ahol összeülhetnek a barátokkal, beszélgethetnek és iszogathatnak.

Térjen be a Iuliu Maniu 5 szám alatt található Steak House Étterembe, és győződjön meg róla, hogy a kínált ínyencségek tálalva is éppen olyan finomak, mint amilyen jól csengenek az étlapon.

Asztalfoglaláshoz, vagy házhoz rendeléshez hívja a 0361 424 585-ös, vagy pedig a 0743 366 898-as telefonszámok egyikét.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: