2016-11-30 07:10:38• hírek • (x)

Ínycsiklandozó finomságokkal bővült a Me Gusta menüje

A fast food november 30-án és december 1-jén is nyitva tart és várják a rendeléseket is.

A szatmáriak előbb csak kíváncsian kóstolgattak, aztán rengetegen lettek Me Gusta függők - így foglalhatnánk röviden össze a legújabb szatmárnémeti gyorsétterem elmúlt hónapját. A sikeren pedig nem kell csodálkozni.

A recept: minden olyan ételt meg lehet kapni náluk, amit a többi fast foodban is, de a Me Gustánál minden ízletesebb, a friss alapanyagokból készült ételekre házi recept alapján készült szószok kerülnek. A hús is mindig friss, a pizzák pedig olaszországi recept alapján készülnek. Saját recept alapján készülnek a zsömlék, piták is, amelyekbe a finomságok kerülnek.

Ráadásul sok olyan ételt is meg lehet kapni náluk, ami Szatmáron kuriózumnak számít. Nem lehet például mindenfelé gyrost kapni, különösen olyan finomat, mint amit a Me Gustában készítenek!

Új akció, hogy ha hamburgert rendelsz (Chicken-, Big-, vagy Cheese-burgert) akkor az sült krumplival és egy dobozos üdítővel csak 13 lejbe kerül! Ha pedig bejött a Me Gusta szendvics, akkor most kipróbálhatod annak tonhalas változatát is!

Egyedi Szatmárnémetiben a most bevezetett újdonság is, a Pizza Hot-Dog Crust: 3 lej felárért olyan pizzát kapsz, amelynek a szélébe sajtot és virslit töltöttek (ha csak sajtot vagy csak virslit kérsz, azért 1,5 lejt kell fizetned), úgyhogy senkinek sem marad majd egy falat sem a tányérján! És ha már a pizzáknál tartunk: jó tudnod, hogy egynek az ára 14 lej, de ha kettőt rendelsz, akkor már csak 25 lejt kell fizetned. Három rendelése esetében az ár már csak 36 lej. Az ajánlatban pedig szerepel egy szatmári újdonság is: a Pizza Party Box ára 50 lej - ez négy pizzát és négy ajándék-szószt tartalmaz.

Ha pedig a karácsony előtti időszakban böjtölsz, akkor rendelj böjtös pizzát a Me Gustától - ezen gomba, paprika, olívabogyó, vörösbab, zöldhagyma és kukorica van - és sajt, ha kéred!

Sokat beszéltünk a finomságokról, de győződj meg magad róluk: első lépésben nézz körül a vadonatúj megustafood.ro oldalon, aztán pedig vagy keresd fel a gyorséttermet vagy rendeld haza az ínycsiklandozó és ízletes ételeket!

A Me Gusta gyorsétterem az Eötvös (Cuza Voda) utcában van, a Kölcsey Ferenc Főgimnáziumtól alig ötven méterre, a Szatmár Megyei Rendőrség épületének irányában. Könnyen észreveszed majd a zöld logót, ha kicsit jobban körülnézel!

Házhozszállítás Szatmárnémetiben - és környékén

Tudtad, hogy nem csak a megyeközpontban, hanem annak tíz kilométer sugarú vonzáskörzetében is lehet házhoz rendelni Me Gusta finomságokat? Szatmárnémetiben a legalább 15 lej értékű rendelésnél ingyenes a kiszállítás, a vidéki településekre pedig 5 lej ellenében viszik ki az ételt. Szóval most már Batizra, Lázáriba, Szatmárudvariba, Kakszentmártonba, Vetésbe, Óváriba, Decebalba, Pálfalvára és Ombodra is rendelhetsz a finomságok közül, csak hívd a 0758-261-129-es vagy a 0770-551-007-es számot.

Ne feledd! Az étterem hétfőtől szombatig 9 és 22 óra között tart nyitva. A házhoz szállítás a pizzák esetében 12 és 22 óra között, minden más étel esetében 9 és 22 óra között kérhető.

Ugye megjegyezted? Nyitva tartanak november 30-án és december 1-jén is!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: