2014-03-25 10:13:31• hírek • Blikk.hu

Interneten zaklatják Szikora Róbertet

Fo­tó: Korponai Tamás
Fo­tó: Korponai Tamás

Szikora Róbertet zaklatják! A népszerű énekesnek az utóbbi időben kijutott a kellemetlenségből, ugyanis valaki félelmetes üzenetekkel bombázza.


- Beteg lélek, akinek az teszi ki  a mindennapjait, hogy nekem ártson, illetve megpróbáljon rossz színben feltüntetni. Sejtem, hogy ki állhat az üzenetek mögött, de úgy tervezem, nem teszek semmit ellene, hiszen neki leginkább orvosra lenne szüksége, mivel pszichiátria eset. Minden bizonnyal komoly személyiségzavarral küzd ez az ember. Egy idő után ez a viselkedés nem csupán zavaró, hanem ártalmas is - kezdte bosszankodva az R-GO zenekar frontembere, akinek zaklatója zavaros üzeneteket küldözget a csikidám királyának.


- Nem tudom, mi értelme van annak, hogy valaki zaklasson, és a saját élete helyett velem foglalkozzon. Még az hiányozna, hogy a fellépések után utánam jöjjön, de eddig személyesen nem mert velem kapcsolatba lépni. Pedig azért megmondanám neki a magamét - magyarázta az énekes, akinek ezt leszámítva kiegyensúlyozott az élete, új gidáival pedig nagy sikert arat a fellépéseken.

Még több bulvár hír vár önre a Blikk.hu-n!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: