2015-05-22 08:18:53• hírek • Blikk.hu

Hamarosan egy műsorban Ada és Puzsér

Különleges vállalkozást indít útjára június 8-tól az RTL II-n futó, Szelfi című sorozatban hat jól, vagy még kevésbé ismert ember, illetve család enged bepillantást hétköznapi életébe, a saját maguk által, saját magukról forgatott filmek nagyon intim és személyes nézőpontból mutatják be örömeiket, kudarcaikat, küzdelmeiket és remélhetően sikereiket is.

A hat szereplő mindegyike egy kézi kamerát kapott, s a manapság igen divatos módszerrel, önmagukat dokumentálva tárják fel az eseményeket.

A szereplők között lesz Puzsér Róbert, akinek nagyon is személyes, gyötrődő eszmefuttatásaival találkozhatunk. De betekinthetünk Ada életébe is, akinek társkereső próbálkozásait is megismerhetjük, illetve a Unique együttes két tagja, a kétgyermekes házaspár, Völgyesi Gabi és Kovacsics Ádám hétköznapjait is megismerhetjük.
A Szelfi egy egészen különleges műsortípus, videónapló-sorozat, nem igen hasonlítható a csatornán futó többi reality sorozathoz. Nem csak személyes jellege, de a sorsok kapcsán felmerülő témák is komolyabbak, mélyebbek, mint az mainstream műsoroknál megszokott.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: