2009-07-31 10:55:00• hírek • Impulzus.ro

Interneten is elérhető lesz a KRESZ-teszt

Gépjármű- és Gépjárművezetés-ellenőrző Hivatal vezetősége úgy döntött, hogy augusztus 3-tól kezdődően közzéteszi a honlapján a jogosítvány megszerzésére szükséges tananyagot. Így az érdeklődők számára interneten is elérhető lesz a 3800 KRESZ-kérdés.

A hivatal vezetője, Marian Titulescu kapitány a NewsIn hírügynökségnek adott nyilatkozatában elmondta, hogy a rendelkezés által mindenekelőtt a vizsgázókon szeretnének segíteni. Véleménye szerint a honlapon megtalálható kérdések által a tanulók sokkal jobban fel tudnak készülni az elméleti vizsgára.

A kereskedelemben megtalálható tankönyvekkel szemben a hivatal által felkínált anyag nem tartalmaz elírásokat, s így csökken a hibalehetőségek száma is.A z új rendszer anyagilag nem terheli meg a tanulókat, hiszen többé nem kell megvásárolniuk az olykor hibáktól hemzsegő tankönyveket.

Titulescu végül leszögezte, hogy a hivatal honlapján a tanulóknak lehetőségük lesz egy virtuális vizsgaszimuláción kipróbálni felkészültségi szintjüket is - írja az Impulzus.ro hírportál.


Talán több lesz a sikeres vizsgázó
Talán több lesz a sikeres vizsgázó


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: